Τα πάντα για το πλέξιμο...και ακόμη περισσότερα!

Εκπαίδευση

Στον άνετο και φιλόξενο χώρο μας πραγματοποιούνται τακτικά Σεμινάρια, Παρουσιάσεις και Εργαστήρια Συμβουλευτικής.

Τα Σεμινάρια γίνονται σε ολιγομελή τμήματα, 4 έως το πολύ 8 ατόμων, ανάλογα με το θέμα του σεμιναρίου. Έτσι μπορεί να υπάρχει κάλυψη της ύλης απ’ όλους τους συμμετέχοντες χωρίς καμία εξαίρεση, ανεξαρτήτως του επιπέδου του καθενός, έτσι ώστε το κάθε σεμινάριο να είναι εκτός από πραγματική εκπαίδευση και μία ευχάριστη προσωπική εμπειρία. Διοργανώνονται σεμινάρια κυρίως για πλέξιμο, με βελόνες και με βελονάκι, καθώς και για διάφορες άλλες μορφές χειροτεχνίας, με συγκεκριμένο θέμα και σκοπό. Στους συμμετέχοντες, παρέχονται έντυπο υλικό και γραπτές οδηγίες, ανάλογα με τη θεματολογία και όπου αυτό είναι απαραίτητο, ενώ απολαμβάνουν και ιδιαίτερα προνόμια κατά την διάρκεια των σεμιναρίων. Το κόστος για τα σεμινάρια είναι συμβολικό, ειδικά δε για τους πελάτες-κατόχους της The Knitting Club BONUS Card, πολλά σεμινάρια είναι απολύτως δωρεάν, μέσω των πόντων ανταμοιβής.

Οι Παρουσιάσεις πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες, εντός του ωραρίου λειτουργίας του καταστήματος, είναι ολιγόλεπτες και διοργανώνονται καθόλη την διάρκεια του έτους. Σκοπός τους είναι να εξοικειωθούν οι συμμετέχοντες με την χρήση και την λειτουργία διαφόρων υλικών, εργαλείων και αξεσουάρ, ώστε να μπουν γρηγορότερα και αμεσότερα στην λογική χρήσης τους και να πάρουν ιδέες για τις εφαρμογές που μπορούν να έχουν.

Τα Εργαστήρια Συμβουλευτικής απευθύνονται σε όσους γνωρίζουν βασικές τεχνικές και θέλουν να τολμήσουν το κάτι παραπάνω με την υποστήριξή μας. Σκοπός τους είναι να βοηθηθούν οι ενδιαφερόμενοι στην επιλογή υλικών και την εκτέλεση κάποιου έργου της επιλογής τους. Παρέχονται δωρεάν σε όλους τους πελάτες μας, σε συγκεκριμένες ώρες και ημέρες στο κατάστημά μας.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα τρέχοντα Σεμινάρια, Παρουσιάσεις & Εργαστήρια Συμβουλευτικής από εδώ, ενώ για τις προϋποθέσεις συμμετοχής σε αυτά πατήστε εδώ.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα Σεμινάρια, τις Παρουσιάσεις & τα Εργαστήρια Συμβουλευτικής, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω e-mail στο seminars@theknittingclub.gr ή και εδώ.

 Seminars